Novemberig kitart a nyár nagy dobása

November 1-jéig még megvásárolható a Dunakanyar Napijegy, ami korlátlan számú utazásra jogosít fel a Dunakanyar körjáraton, a MÁV-Start, a MÁV-HÉV, a Volánbusz és a MAHART helyi járatain. A termék szeptember 30. és november 1. között csak a hétvégéken és október 23-ra váltható - közölte MÁV Start.
Szepesi Anita, 2020. szeptember 27. vasárnap, 14:26
Fotó: Napi.hu

Az augusztus eleji bevezetéstől a MÁV-Start közel kétezret értékesített a Pilis, a Duna és a Börzsöny bármelyik népszerű kirándulóhelyének felkereséséhez felhasználható Dunakanyar Napijegyből. Az eladott jegyek ötödével 26 év alattiak utaztak - derül ki a közleményből.

A Dunakanyar Napijegy november 1-jéig továbbra is kétféle változatban érhető el: a felnőtt jegy ára 1999 forint, a 26 éven aluliaké 1499 forint. A napijegyet a MÁV-Start pénztáraiban, és a MÁV applikáción keresztül lehet megváltani.

A jegyek vasúton a Budapest-Esztergom (2-es), a Budapest-Vác-Szob (70-es) és a Vác-Diósjenő-Balassagyarmat (75-ös) vonalakon; közúton a Volánbusz 300-399 és 800-898 számcsoportba eső viszonylatain, a MÁV-HÉV H5-ös vonalán, a Békásmegyer és Szentendre közötti szakaszon, valamint a Mahart PassNave menetrend szerinti dunakanyari körjáratán érvényesek.

HOZZÁSZÓLÁSOK