Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyílt, gyorsított tender eredményét az ajánlatkérő Zöld Híd B.I.G.G. Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A szigetszentmiklósi székhelyű HE Hans Eibinger Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. volt az egyetlen ajánlattevő. A Zöld Híd mind a 10 kukás autóra külön kért ajánlatot, de csak ez a cég vett részt a versenyben, így mind a tízet ő nyerte. Egy kocsi bérleti díja 35 millió 700 ezer forint, 5 évre.

A nyertessel szeptember 9-én kötött szerződést az ajánlatkérő. A Céginfo.hu adatai szerint a HE Hans Eibinger Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1999-ben alakult, a jegyzett tőkéje 4 millió forint, tulajdonosai pedig az osztrák HE Hans Eibinger GmbH, valamint a Varga Huba nevű magánszemély.

A Zöld Híd a rezsicsökkentés után került nehéz gazdasági helyzetbe. Működési területén - Pest- és Nógrád megyében - több tucat településen tevékenykedik, de például a lomtalanítást nem képes a régi módon - évi két alkalommal - elvégezni, hanem egyedi kérés alapján megy ki a házakhoz, évente egyszer.