Külföldön üzletelne? Itt az újabb segítség a kormánytól!

Kis és közepes magyar cégeket képez a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH), a cél, hogy többen legyenek képesek exportálni.
Napi.hu, 2014. november 12. szerda, 15:22

November 12. és december 10. között három alkalommal rendezi meg az MNKH az Exportakadémiát összesen huszonhét kkv számára - írja közleményében a szervezet. A cél, hogy a magyar kkv-szektor részarányának növekedjen az összexportban.

A háromszor kétnapos tréning során "külpiac-orientált és stratégiai gondolkodásmódot" adnak át a cégeknek, miközben a vállalkozások olyan témákkal ismerkedhetnek meg közelebbről, mint a változásmenedzsment, piacelemzés, innováció, marketing, külkereskedelmi ügyletek tudnivalói, logisztika, finanszírozási kérdések és a keleti nyitás célpiacainak sajátosságai. Ezen felül a tréningek keretében a résztvevő cégek vezetői támogatást kapnak exportstratégiájuk elkészítéséhez is.

A mostani képzésre meghirdetett helyek néhány nap alatt beteltek, ám nem kell aggódnia a lemaradóknak, hiszen a jelenlegi tervek szerint évente kétszer szerveznek tréninget, a következő jövő év tavasszal indulhat majd.

HOZZÁSZÓLÁSOK