Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A cég MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a társaság 351,18 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a GINOP-ban (Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program). A fejlesztésre azért volt szükség, mert az elmúlt években a kft. termékei iránti megnövekedett a kereslet, illetve az eddig külföldön gyártatott kéztörlőket a jövőben saját gyártásban kívánják előállítani - tették hozzá.

A beruházás keretében papírzsebkendő-gyártó gépsorokat, szalvétagyártó gépet, csomagológépeket, hajtogatottkéztörlő-gyártó gépet, papírcsőgyártó, papírtekercs-szeletelő, valamint kéztörlő- és WC-papír-tekercselő gépet szereztek be.

A fejlesztéssel új munkahelyek jönnek létre. A vállalkozás 2014-ben 19 munkavállalónak biztosított megélhetést, 2017-ben már 45-nek, és a 2018-2020-as időszakban a gyártókapacitás növekedése miatt további létszámbővülés várható.

A nyilvános cégadatok szerint az Ecoroll 2016-os árbevétele 1,8 milliárd forint volt 25 millió forintos adózott eredmény mellett. Tavaly a társaság 1,6 milliárd forintos árbevételt és 29,6 milliós adózott eredményt realizált.

A kép forrása: Shutterstock