Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Kutyaszemmel égisze alatt útjára indított háromrészes közösségi adománygyűjtés első szakaszában, szeptember 24-ig 2 millió forint összegyűjtését tűzte ki célul a program, amelynek célja a magyarországi menhelyek és ott élő kutyák helyzetének javítása, a menhelyi kutyákat megbélyegző negatív stigmák feloldása, valamint a felelős örökbefogadás népszerűsítése.

A Kutyaszemmel idei első adományozási szakaszában elsősorban infrastrukturális fejlesztésekre gyűjtenek: kenneleket, kutyaházakat építenek a legjobban rászoruló menhelyeken, hogy a hideg telet biztonságban, méltóbb körülmények között várhassák az állatok.

A befolyt összeget a Kutyaszemmel kiemelt szakmai partnere, a Hangya Közösség Alapítvány osztja szét a leginkább nélkülöző, jellemzően vidéki menhelyek között - részletezi a programot az MTI.

Októberben és decemberben újabb adománygyűjtéssel folytatódik a kampány, amelyről további részleteket itt olvashat.

Hazánkban mintegy 300 ezer ebnek nincs hova hazamennie, a menhelyek pedig önhibájukon kívül sokkal rosszabb helyzetben vannak, mint azt az emberek többsége gondolja: sok helyen a legalapvetőbb szükségletek fedezésére sem jut pénz, és működésük fenntartásához gyakorlatilag teljesen ki vannak szolgáltatva a magánadományozóknak.
A Kutyaszemmel a Cofidis Magyarország szemléletformáló jótékonysági kezdeményezése, egy olyan társadalmi összefogásra építő program, amely a legkiszolgáltatottabb kutyáknak nyújt komplex segítséget.