Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A szakportál információi szerint - a másik két pénztárhoz hasonlóan - a Fundamenta Lakáskasszánál is csak a mai dátummal (október 16.) köthető új ajánlat, arra számítva, hogy Áder János köztársasági elnök még ma aláírja a módosítást, amely így holnaptól lesz hatályos.

A Fundamentánál az aláírt szerződések beküldésére 3 munkanap áll rendelkezésre. A Kamatbónusz és más akciók szintén addig maradnak, amíg az állami támogatás elérhető, utána kivezetésre kerülnek.

A mai napon megkötött szerződésekre még változatlanul jár az állami támogatás. A törvénymódosítás nem érinti: a már megkötött szerződéseket, amennyiben az ügyfél nem módosítja azt; a meglévő, illetve a bírálat alatt álló hitelszerződéseket; és a törvénymódosítás hatályba lépéséig befogadásra kerülő ügyleteket - írta honlapján a Fundamenta-Lakáskassza.

Aaz Erste Lakástakarék korábban azt közölte, hogy a már aláírt, mai dátummal ellátott ajánlatokat legkésőbb péntekig (október 19.) kell eljuttatni a pénztárhoz.

Az OTP Lakástakarékpénztár is ismertette a menetrendet: eszerint náluk a partneri szerződéskötések esetén a szerződéskötést követő második munkanapig kell beérkeznie a szerződésnek, az első befizetésnek pedig ebben a hónapban meg kell történnie, ha biztosítani akarjuk az állami támogatást.

Fotó forrása: Stocksnap.io