Lángol a GE magyar gyára

Kigyulladt egy raktárépület a GE nagykanizsai gyárában - írja a hvg.hu.
Szász Péter, 2017. június 21. szerda, 14:14
Fotó: Reuters

A helyszínre elsőként kiérkezett városi hivatásos tűzoltók megállapították, hogy a raktárépület második emeletén csaptak fel a lángok. Jelenleg három vízsugárral oltják a tüzet, egy vízsugárral a külső homlokzaton, kettővel az épületben dolgoznak.

Forrás: Zaol.hu

A helyszínre Zalakarosról, Pacsáról, Marcaliról, Keszthelyről és Zalaegerszegről érkezett tűzoltói segítség, valamint megérkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és elindult a mobil labor is.

Az első információk szerint száz ember tartózkodott az épületben, amelyet mindannyian elhagytak - írja a portál.

A Zala megyei katasztrófavédelem sajtósa az Indexnek elmondta, hogy egy többemeletes nagykanizsai gyárépület második emeletén keletkezett tűz. Ez egy lámpabúraraktár.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

hedviga, 2017.06.21 14:33

A második villanykörtém robban szét rövid időn belül, csak a szerencsének volt köszönhető, hogy súlyos sérülés nem történt. Ha jól emlékszem, nem a Tungsram gyártotta egyiket sem, valamilyen ismeretlen gyártó volt és a Kikában vettem az egyiket, a másikat pedig az Expo-Csemegében. Most már nemcsak a Takata légzsákja robban?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html