Lassan normalizálódik a budapesti közlekedés

Késésekre azonban továbbra is számítani kell, de már nincs olyan tömegközlekedési vonal, ahol állna a forgalom a havazás miatt. A havazásra és a lelassult forgalomra való tekintettel, Tarlós István engedélyével a mai napon 24 óráig ingyenes a tömegközlekedés a BKK teljes vonalhálózatán - áll a társaság közleményében.
NAPI, 2013. január 14. hétfő, 14:04
Fotó: Napi.hu

A vasárnap este óta tartó havazás miatt nehezen indultak el a tömegközlekedési járatok,de kora délutánra már nem volt olyan útvonal, amelyen az időjárási helyzet miatt állt volna a forgalom. A BKK közlése szerint egyes járatok továbbra is a menetrendben meghatározottnál ritkábban, illetve hosszabb menetidővel közlekednek, mivel a forgalom óvatosan, lassabban halad a megszokottnál számos útszakaszon.

Műszaki vagy forgalmi okok miatt néhány járat vonalán továbbra is vannak még fennakadások. A legfrissebb tömegközlekedési információkat a BKK Facebook-oldalán továbbra is folyamatosan lehet követni.

A havazás miatt, illetve a Budapesten és környékén jelentősen lelassult forgalomra tekintettel Tarlós István főpolgármester engedélye alapján a Budapesti Közlekedési Központ a mai napra, január 14-én hétfőn 24 óráig ingyenes tömegközlekedést biztosít a BKK teljes vonalhálózatán, azaz Budapesten és az érintett agglomerációs busz- és hév-vonalakon.

HOZZÁSZÓLÁSOK