Mészáros Lőrinc veheti át egy milliárdos focicsapatát

Új tulajdonos és támogató érkezhet Diósgyőrbe a DVTK focicsapatához. Leisztinger Tamást, a 14. leggazdagabb magyart Mészáros Lőrinc felcsúti vállalkozó válthatja, valamint becsatlakozhat a Hell üdítőital gyártója is az üzletbe.
Szabó Dániel, 2020. december 16. szerda, 16:24
Fotó: Pixabay

Leisztinger Tamás kiszáll a diósgyőri labdarúgásból és eladja klubot működtető gazdasági társaságot - tudta meg a Goal.com a vállalkozótól magától. Az agrár- és ingatlanpiaci vállalkozó azt nyilatkozta, hogy saját vagyonából tíz év alatt több mint 5 milliárd forintot invesztált a DVTK-ba. Ezen felül az ő, valamint a DVTK management-je által mozgatott kapcsolatrendszerből legalább ekkora mértékű TAO forrás érkezett a DVTK-hoz. Ez arányait tekintve sokszorosa annak a támogatási mértéknek, ami a tulajdoni hányad alapján az Arago Holdingra esne, ez szintén a DVTK, illetve az észak-magyarországi sport fejlesztése melletti elköteleződésünket mutatja.

A 14. leggazdagabb magyarként rangsorolt Leisztingert a port értesülése alapján a Dereszla Borászat válthatja a klub tulajdonlásában. Ez a társaság Mészáros Lőrinc felcsúti vállalakozó, a kormányfő jó barátjának érdekeltsége, aki a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia révén már az első osztályban érdekelt a harmadik leggazdagabb magyar milliárdos. A másik vevő egy egészségügyben érdekelt, meg nem nevezett cég.

A csapat új főszponzora pedig a Hell energiaital lehet.

Leisztinger és Mészáros érdekeltségei között volt már ennél nagyobb volumenű adásvétel is: akkor a Hunguest Hotelt adta el az Opus Nyrt.-nek, ami a felcsúti üzletember tőzsdei érdekeltsége.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tegnaputan, 2020.12.16 22:42

Leisztinger Tamás egy nap mikor indult a taxis munkájába, arra lett figyelmes hogy övé lett a Balaton, ne meg az összes Szakszervezeti üdülő. Manapság ép 130 millió forintot akart ellopni a Budapestiektől, a babája Tüttő segítségével. Tüttő elmondta, ők a szociális piacgazdaságot építik ki maguknak Leisztingerrel...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

csodacsampi, 2020.12.16 17:01

Valószínűleg a fényességes turul-basa utasította a lőlő-béget,hogy ugyan vegye már meg az újabb falábú-bandát ! Nagyon jó pénzmosodának tűnik ez a turul-klub is !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html