Lemondott az egyik magyar biztosító vezetője

Lemondott a CIG Pannónia Életbiztosítónál, valamint annak leányvállalatánál betöltött vezetői tisztségeiről Csurgó Ottó - közölte a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. hétfőn a tőzsde honlapján.
MTI, 2014. január 6. hétfő, 18:49
Fotó: Napi.hu

Csurgó Ottó január 6-ai hatállyal lemondott a társaság igazgatósági tagságáról, elnöki, vezérigazgatói és első számú vezetői tisztségéről. Az igazgatóság a testület tagjai közül Király Máriát az igazgatóság elnökének, Kádár Gabriellát pedig vezérigazgatónak és első számú vezetőnek választotta meg, szintén január 6-ai hatállyal.

Csurgó Ottó lemondott a CIG Pannónia Életbiztosító leányvállalatánál, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt.-nél (EMABIT) betöltött igazgatósági tagságáról és elnöki tisztségéről, valamint vezérigazgatói és első számú vezetői tisztségéről is.
Az EMABIT vezérigazgatójának és első számú vezetőjének Busa Zoltán igazgatósági tagot választották meg január 6-ai hatállyal. Kádár Gabriellát igazgatósági tagnak jelölték, megválasztásához azonban felügyeleti engedély szükséges.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html