Lemondott Korányi G. Tamás, a Napi.hu főszerkesztője

Korányi G. Tamás, a Napi.hu főszerkesztője a mai nappal lemondott a portálnál betöltött posztjáról. Visszavonulása után tiszteletbeli főszerkesztőként segíti a szerkesztőséget.
Napi.hu, 2017. augusztus 31. csütörtök, 10:00
Fotó: Napi.hu

Korányi G. Tamás, a Napi.hu főszerkesztője 2017. augusztus 31-ével lemondott az üzleti és pénzügyi hírportálnál betöltött posztjáról.

A távozó főszerkesztő 1984 óta dolgozik újságíróként. Az 1991-ben alapított Napi Gazdaság országos napilapnak előbb tőzsdei rovatvezetője, majd főszerkesztője, illetve részben tulajdonosa volt. A lap 2013-as tulajdonosváltása után a 2000-ben létrehozott Napi.hu főszerkesztői posztját töltötte be.

A Budapesti Értéktőzsde háromszor választotta meg az év tőzsdei újságírójának. Szakonyi Péterrel, a Napi.hu főmunkatársával együtt társalapítója és szerkesztője a Napi.hu kiadásában megjelenő A 100 leggazdagabb című kiadványnak, e posztját a jövőben is megtartja.

Korányi G. Tamás visszavonulása után tiszteletbeli főszerkesztőként segíti a Napi.hu szerkesztőségét.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

neduddgi1, 2017.08.31 16:02

Sok szerencsét a leköszönő szerkesztőnek a továbbiakban, de ez azt jelenti hogy Bloomberg WSJ és Huffington cikkek sima fordításán kívül más is lesz itt?
Elég karcsú volt repertoár
Értékelném ha olyan cikkeket is lefordítanátok ami nem illik a törzs agendájába.
Pl:
https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-08-24/phillips-curve-doesn-t-help-forecast-inflation-fed-study-finds

"Közgazdaságtudomány", pszichológia, snake oil :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html