Lett még egy rádiója Mészáros Lőrincnek

A balatoni Part FM után a felcsúti polgármesteréhez került Kecskemét térségének leghallgatottabb rádiója, a Gong Rádió - tudta meg a 24.hu.
Domokos Erika, 2017. november 15. szerda, 15:06
Fotó: Napi.hu

A Gong Rádió felvásárlását Mészáros Lőrinc a herceghalmi bejegyzésű Talentis Group nevű cégén keresztül hajtotta végre októberben, aminek már a cégnyilvántartásban is látszik a nyoma - írja a 24.hu. A Talentisnek fele részben tulajdonosa a gázszerelőből lett milliárdos vállalkozó és polgármester, míg a másik tulajdonosa felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla.

Az 1996-os alapítású, kecskeméti Gong Rádió Kft. a leadott pénzügyi beszámolója alapján rendkívül sikeres üzleti vállalkozás, tavalyi nettó árbevétele 181 millió forint volt, adózott eredménye 42 millió forint. A kft. több helyi rádiós frekvenciával is rendelkezik, Kecskeméten kívül jelen vannak Nagykőrösön, Csongrádon, Gyömrőn, Kecelen, Solton és Baján is. A Gong Rádiót a 18 és 59 év közötti korosztály 51,4 százaléka hallgatta helyben, ezzel toronymagasan piacvezetőnek számít, sőt Magyarországon a 4. leghallgatottabb helyi rádió az Inspira Media Research adatai alapján - olvasható a portál cikkében.

Mészáros Lőrinc a közelmúltban megvásárolta a balatoni Part FM-et. (Balatoni rádiót vett Mészáros Lőrinc.) Ezenkívül Mészárosé a kétszáz médiatermék jogával rendelkező Mediaworks Zrt., valamint a Széles Gábortól megvett Echo TV.

Mészáros a Napi.hu kiadásába megjelenő A 100 leggazdagabb 2017 listája szerint 120 milliárd forintos becsült vagyonnal az ötödik legmódosabb magyar - az ő vagyona nőtt abszolút és relatív mértékben is a legtöbbet az utóbbi egy esztendőben az élmezőnyben.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

RealMan, 2017.11.15 19:38

Pár pofon után azonnal kiderülne, hogy ki áll gázos Lőrinc mögött. Azt gondolom, hogy erre nem is kell sokat várnunk.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html