Új órarenddel készül a Lidl - itt a bejelentés

A környezettudatosság növelése érdekében Természetesen Szeretem! címmel indít kampányt a Pilisi Parkerdő Zrt. szakmai közreműködésével a Lidl Magyarország. A gyermekeket, szülőket és iskolákat is megszólító kezdeményezés célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a környezeti fenntarthatóság fontosságára.
K. Kiss Gergely, 2019. május 13. hétfő, 11:53
Fotó: Pixabay

Idén első alkalommal hirdette meg az áruházlánc általános iskolák számára szóló pályázatát, melynek célja, hogy a környezetvédelmet innovatív módon megközelítő pedagógiai megoldásokat ismerjen meg és a legjobbat értékes nyereménnyel díjazza. A pályamunkákat a Pilisi Parkerdő Zrt. támogatásával szakmai zsűri értékeli. A legjobbnak ítélt pályázati anyagot készítő intézmény nyereménye félmillió forint értékű Lidl vásárlási utalvány.

A fiatalok számára Természet(esen) Szeretem! jeligével órarendtervező pályázatot hirdet az áruházlánc, melynek keretében arra kéri az általános iskolásokat, hogy tervezzék meg a Lidl Magyarország 2019/2020-as tanévre szóló órarendjét. A zsűri és a közönség által legjobbnak értékelt alkotás alapján készül el az áruházlánc órarendje, melyet a nyár folyamán ajándékként kapnak a gyermekek az ország minden Lidl áruházában.

A diákoknak szóló pályázatról bővebb információ ezen az oldalon található. Az iskoláknak szóló pályázat részleteiről érdeklődni a termeszetesennevelek@gmail.com e-mail címen keresztül van lehetőség.

HOZZÁSZÓLÁSOK