CBA-ba költözött a Lidl - új üzlet nyílik

Jövő héten nyílik meg a Blaha Lujza téri Lidl. Felkészül a Ferenciek téren lévő bolt.
Csernátony Csaba, 2019. május 4. szombat, 09:48
Fotó: Napi.hu

Újabb boltot nyit a Lidl Budapesten, a sima üzletnyitásokhoz képest ez annyiban kivételes, hogy egy konkurens lánc korábbi üzletébe költözött be a diszkontlánc - írja a Mindenar.hu élelmiszerár-összehasonlító oldal. A Lidl ugyanis a CBA Blaha Lujza téren lévő üzletét alakította át, amit május 9-én nyit meg.

A lépés nem meglepő: a Lidl 2017 végén jelentette be, hogy átvesz hét CBA-t, köztük két forgalmas budapesti csomópontban - a Blaha Lujza téren és a Ferenciek terén - lévő üzletet. Előbbi elkészült, utóbbin még dolgoznak, de várhatóan a közeljövőben azt is átadják.

Egyébként sem példa nélküli, hogy más boltláncok egykori CBA-kat vegyenek át. Az Auchan a X. kerületi Gyömrői úton lévő üzletre csapott le, az Aldi pedig a budai Pasaréti téren lévő egykori CBA-ból csinált saját boltot.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

zana, 2019.05.04 11:42

Alig várom, hogy a közelünkben lévő CBA-ba is beköltözzön a Lidl, vagy az Aldi!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

tlg01, 2019.05.04 11:10

reméljük az összes CBA
mielőbb eltűnik a picsába
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html