Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A webshopban csak háztartási eszközöket, ruházati termékeket és egyéb fogyasztási cikkeket lehet rendelni, élelmiszert nem. Ennek kapcsán Matús Gála, a Lidl Slovakia ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az online élelmiszerárusítás szerintük gazdaságilag nem működőképes modell, ezért nem akarnak vele foglalkozni - idézi a nosalty.hu.

Miközben Magyarországon már komoly verseny alakult ki a boltláncok webshopjai között, addig a szlovák kiskereskedelemben egyelőre csak a Tesco szállít házhoz élelmiszert.

A Lidl 50 euró feletti rendelés esetén ingyenesen szállít házhoz, ha a rendelés értéke ezt nem haladja meg, akkor a szállítási díj 3,90 euró (mintegy 1300 forint).

A Lidl más újdonsággal is készül Szlovákiában. Jövő év elejétől tervezik bevezetni a Lengyelországban és Ausztriában már jól működő Lidl Plus digitális hűségprogramot, melynek lényege, hogy a vásárlók kuponokkal, sorsjegyekkel és más akciós ajánlatokkal juthatnak kedvezményhez.

A portál néhány hónapja megkereste a Lidl Magyarországot azzal kapcsolatban, hogy hazánkban mikortól szállítanak majd házhoz bizonyos termékeket. A szolgáltatás bevezetésével kapcsolatban nem akartak semmilyen részletet elárulni.