Hamarosan két magyar lehet milliárdos

Az Ötöslottó 23 hetes halmozódás után 3 milliárd 55 millió forintos főnyereménnyel várja a játékosokat. Ha valaki egyedüli nyertesként találja el mind az öt számot, most szombaton az Ötöslottó 62 éves történetének ötödik legnagyobb nyereménye ütheti a markát - adta hírül Szerencsejáték Zrt.
Domokos László, 2019. március 6. szerda, 10:23
Fotó: Napi.hu

Az Ötöslottó fennállása óta az eddigi legnagyobb pénzösszeget 2003-ban nyerte meg egy szerencsés sárvári játékos az eddigi leghosszabb halmozódás után. Ő 38 hét telitalálat-mentes időszakot követően több mint 5 milliárd forinttal gazdagodott.

A Hatoslottó szintén nagy pénzösszeggel várja azokat, akik kedvet kaptak a lottózáshoz, hiszen az eddigi negyedik legnagyobb összeget, 1,3 milliárd forintot viheti haza az, aki vasárnap egyedül találja el a kihúzott 6 számot.

Az Ötöslottó 20 éve, egy októberi szombaton tett először milliárdossá egy szerencsés játékost. Az egyedüli nyertes nyereménye mintegy 1,1 milliárd forint volt. Tavaly pedig egy júniusi hétvégén egyszerre talált gazdára mind az Ötös- és a Hatoslottó főnyereménye. Akkor összesen több mint 2 milliárd forintot nyertek a helyes nyerőszámokat megtippelők - közölte az állami cég.

HOZZÁSZÓLÁSOK