Lesz új magyar milliárdos? Hamarosan kiderül

Nem vitték el a főnyereményt az ötöslottón, így ezen a héten már több mint kétmilliárd forintért lehet játszani - adta hírül a Szerencsejáték Zrt.
Domokos László, 2019. január 22. kedd, 10:37
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Immár 17 hete nem volt telitalálatos szelvény az ötöslottón, így a főnyeremény tovább halmozódik a negyedik játékhéten. A magas nyereménynek köszönhetően több millió beérkezett alapjátékra számít a Szerencsejáték Zrt.

A lottó 62 éves magyarországi története alatt volt már jó néhány halmozódás. A leghosszabb öttalálatos nélküli időszak 2003-ban fordult elő, akkor 38 héten keresztül nem volt telitalálatos.

Az eddigi legnagyobb nyereményt 2003. november 29-én vitte el egy szerencsés játékos, aki Sárváron adta fel szelvényét, amellyel több mint 5 milliárd forintot nyert. Minden idők második legnagyobb nyereménye is 5 milliárd forint feletti volt - közölte Szerencsejáték Zrt.

A cég összesítése szerint tavaly 1462 játékos nyert milliós nagyságrendű nyereményt, közülük négyen milliárdossá váltak. A legtöbb, 1090 milliomos az ötös lottón játszott, köztük ketten lettek milliárdosok.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2019.01.22 12:31

Lőrincbarát fizetett be? Mert akkor nagy a valószínűség, hogy az is hozzá kerül.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html