Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Egy év után egy háromtagú sorsjegycsaláddal bővül a Szerencsejáték Zrt. (Szrt.) kínálata: a Napi, Heti, illetve Havi Bónusz elnevezésű sorsjegyek az 500, az 1000 és a 2000 forintos árszegmensben kínálnak újabb választási lehetőséget a játékosok számára - jelentette be az állami társaság.

A Napi Bónusz esetében 5 nyeremény érhető el a sorsjegyen, a sokszorozó szimbólumok révén a Heti Bónuszon meghétszerezhető, a Havi Bónuszon pedig megharmincszorozható az elért nyeremény. A sorsjegyek több egyszerű játékot tartalmaznak, a játékélményt pedig fokozza, hogy a Napi Bónuszon a nap, a Heti Bónuszon a hét, míg a Havi Bónuszon a hónap szó megtalálása esetén az adott szó alatt feltüntetett nyeremény azonnal megnyerhető - írja az Szrt.

  • A Havi Bónuszon a 75 milliós főnyeremény mellett 15 darab 10 millió és 75 darab 3 millió forintos,
  • a Heti Bónuszon az 50 milliós főnyereményen kívül 5 darab 1 millió forintos,
  • a Napi Bónusz a 25 milliós főnyereményen kívül 5 darab 1 millió forintos nyereményt lehet lekaparni a szerencséseknek.

A magyarok csakúgy, mint lottózni, kaparós sorsjegyezni is nagyon szeretnek: az Szrt. 2019-es beszámolója szerint az évben 13 milliárd forinttal nőtt az ebből származó nettó árbevétele, összesen 125 milliárd forintra.

A vállalat közelmúltban végzett játékoskutatása is azt mutatta, hogy a kaparós sorsjegyek még mindig kiemelt népszerűségnek örvendenek, és a megkérdezettek több mint 90 százaléka várja egy-egy új sorsjegycsalád bevezetését. A megjelenő új sorsjegyeket a játékosok közel ötöde rendszeresen kipróbálja, közel fele alkalmanként él a lehetőséggel.