Változik a közlekedési rend az M0-son

Szeptember 1-jétől ismét zavartalanul használhatják a közlekedők az M0 autóút 6. számú főúti csomópont lehajtó ágát az M1 autópálya felé vezető irányból - írja közleményében a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.
Szabó Dániel, 2019. augusztus 30. péntek, 08:06
Fotó: Getty Images - Illusztráció.

A csomópont környezetében elkészült a végleges betonburkolat, a kivitelező elvégezte a csatlakozó vízépítési, pályavilágítási beavatkozásokat, a végleges forgalomtechnikai elemek is a helyükre kerültek, felfestették az útburkolati jeleket is - közölte az állami társaság.

Július 21-től már használhatják a közlekedők a szigetszentmiklósi csomópont lehajtó ágát, majd hétfőtől az autósok már fel is felhajthatnak az M0 autóútra a csomópont M1 autópálya felé vezető ágán, a munkaterületen átvezetve.

A terelések változásáról a szakemberek folyamatos tájékoztatást adnak, az egyes tervezett ütemekről és a várható korlátozásokról, az autóút aktuális forgalmi helyzetéről a közlekedők a www.utinform.hu oldalon tájékozódhatnak.

A fejlesztés az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásból, a NIF Zrt. beruházásában, az STR M0 Konzorcium (Strabag Építő Kft. és Strabag AG) kivitelezésében valósul meg.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

DrNemoda, 2019.08.30 11:11

És akkor most végre nekiláthatnak az M5-ös csatlakozásának rendbetételéhez, Pest felé ! AKi az M0-n a Duna felől tart az M5-re, hogy ott bemenjen a városba, csak Gyálnál tehet egy kanyargós kitérőt. A régi vonalra áttérést Pest Centrum szándékkal sem tábla, sem semmi más nem jelöli. Igazi titkos átjáró az. És egyébként az egész M0-ra kellene valami virtigli gazda, egy fiatal, ambíciózus mérnökgyerek,. Lehet színesbőrű is !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html