Ügyvezetőváltás történt a Lánchíd Rádió és a Heti Válasz élén - tudatta a Lánchíd Rádió Kft. és a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. pénteken az MTI-vel.

Augusztus elsejével Schlecht Csabát visszahívták a Lánchíd Rádió Kft. ügyvezetői posztjáról. A társaság képviseletét az eddigi társügyvezető, Csizmadia József Benedekné önállóan látja el. A rádió az áprilisi választás után már nem nyújtott hírszolgáltatást, csak zenét sugárzott. (Ekkor zárták be a Magyar Nemzet napilapot is.)

Borókai Gábor június 20-ával mondott le a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről. Itt a kft. ügyvezetői tisztségét augusztus 3-ától Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (amely csődeljárás alatt áll) online felületén, a valasz.hu-n folyó médiatartalom-szolgáltatás a mai nappal megszűnik - írták a közleményben. A Heti Válasz nyomtatott kiadása június 7-én szűnt meg. Azóta elektronikus formában volt elérhető a lap. A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

A két médium része volt Simicska Lajos céges portfóliójának, amely átkerült Nyerges Zsolthoz, csakúgy mint a Hír TV, amelyhez szerdán érkeztek meg Liszkay Gábor (a Mészáros Lőrinc-féle Mediaworks elnök-vezérigazgatója) és munkatársai, s kezdték meg a televízió visszafideszesítését.

A kép forrása: Pixabay.