Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös autópálya felé, a 6-os főúti csomópont után a 12-es és a 13-as km között baleset utáni helyreállítási munkák miatt a legbelső sávot lezárták, a keleti szektorán a péceli csomópontban a híd dilatációs szerkezetének javítási munkái zajlanak, így mindkét oldalon lezárták a szakemberek a külső sávot, irányonként két-két szűkített sávon lehet haladni - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Az M0-s autóút keleti szektorában, a Megyeri-híd felé vezető oldalon, közvetlenül az M3 autópálya csomópontja előtt (67+600-as kilométer szelvény) szerdától garanciális javítási munkák keretében betontábla cseréjét kezdi meg a szakaszt korábban építő kivitelező. A munkákhoz szükséges forgalomterelést már ma elkezdi kiépíteni a külső forgalmi sávban a dunakeszi autópálya mérnökségünk. Torlódás a munkavégzés során elsősorban akkor lehet, amikor a bontási munkák helyigénye miatt a középső forgalmi sávot is le kell zárnia a kivitelezőnek, erre a következő napokban napközben kerül sor, mobil terelés mellett. A javítási munkák végén még érvényben lesz néhány hétig egy alap szintű forgalomkorlátozás a betontáblák kötése miatt.

Az M1-es autópálya Győr elkerülő szakaszán a 82-es főúti csomópontban hídjavítás miatt Hegyeshalom a lassító sávot lezárták.

Az M3-as autópályán a Nyíregyháza-dél csomópont közelében a 220-as és a 222-es kilométer között hídjavítás miatt mindkét oldalon a belső- és a leálló sávot kerítették el a forgalom elől, a járműveket a külső sávba terelik a szakemberek.

Az M7-es autópályán a Velencei-tó társégében burkolatjavítási munkákat végzünk. A Letenye (Balaton) felé vezető oldalon a 44-46 kilométerszelvények között a belső sávot 7 órától 20 óráig elkerítjük a forgalom elől. A fonyódi szakaszon egy áteresz garanciális javítását végzi a kivitelező, a 145-ös és a 149-es kilométerszelvények között a forgalmat a Budapest felé vezető oldalra tereljük, ahol irányonként csak egy-egy sáv járható majd.