Ma tovább drágult a budapesti úszó vb

A Budapesten megrendezendő Úszó-, Vízilabda-, Műugró, Műúszó és Nyíltvízi Világbajnokság biztosítása 364,9 millió, míg a raktározási központ helyének a kialakítása 81 millió forintba kerül.
Németh Géza, 2017. június 26. hétfő, 15:12
Fotó: Napi.hu

A két összeget a Bp2017 Világbajnokság Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. - mint ajánlatkérő - tette közzé a Közbeszerzési Értesítőben. A biztosítási beszerzés három részből áll. A minden kárra kiterjedő vagyon-és géptörés biztosítást az Uniqa nyerte 17,9 millió forinttal. A második részben szereplő rendezvény elmaradási biztosítás nyertese az Allianz, 308,9 millióval, míg a csoportos balesetbiztosítást újra az Uniqa nyerte 38 millió forinttal.

A nyertesekkel június elsején kötötte meg a szerződést az ajánlatkérő.

A második tender a szervezőbizottság által kialakítandó szállítmányozási és raktározási központhoz kapcsolódik. A nyertes Side-Út Kft. 81 millió forintért az ehhez szükségek ideiglenes burkolat és az elektromos hálózat kiépítését követően elkészíti a térvilágítást is. Az így kialakított területen a szervezőbizottság raktársátrakat állít fel. A vb végén a nyertesnek vissza kell állítania az eredeti állapotot.

A nyertessel a Bp2017 Kft. június 19-én kötötte meg a szerződést. Indult még a tenderen a Pannon Globál Zrt. és a Divenire Kft. is.

HOZZÁSZÓLÁSOK