2015 szeptemberében elindult a www.magyarepitok.hu építőipart támogató hírportál, míg 2017 júliusában - a hírportál nyomdokain - létrejött a Magyar Építők negyedéves nyomtatott magazin. Október 20-án szombaton pedig 17.35-kor pedig az Echo Televízióval közösen útjára indítjuk a havonta jelentkező televíziós magazinunkat - adta hírül a Regon Média Zrt.

Az új televíziós műsor szellemisége a három évvel ezelőtt elindított magyarepitok.hu híroldalhoz és a másfél éve működő, Magyar Építők nevű nyomtatott magazinhoz igazodik, azaz tényszerűen, mégis közérthetően és érdekesen tálaljak az ágazat értékeit­. Eközben a hiányosságait is feltárjuk építő céllal, a lehetséges megoldásokat is bemutatva - olvasható a közleményben.

Célunk, hogy az építőipart lesajnáló közhangulatot átfordítsuk egy kedvező megítélésbe, mert azt gondoljuk, hogy ha valamit, akkor az építőiparban közreműködők elképesztő teljesítményét meg kell mutatni minden létező médiafelületen. Ennek érdekében bemutatjuk az ágazat alulértékelt, félremagyarázott vagy sokszor meg sem említett eredményeit - fogalmazott a Magyar Építők szerkesztősége.

A kép forrása: Magyar Építők