A feltöltőkártyás Dominó díjcsomaggal rendelkező ügyfelek különdíj megfizetése nélkül aktiválhatnak egy olyan opciót, amellyel hálózaton belül ugyanazért a feltöltési összegért az eddigiekhez képest nagyjából háromszor hosszabb ideig tudnak kommunikálni, továbbá a hálózaton kívüli perc- és SMS-díjak is kedvezőbbé válnak. A másik két új opció korlátlan beszélgetést és SMS-küldést tartalmaz hálózaton belül, illetve másik mobil vagy vezetékes hálózatban belföldi alapdíjas hívásirányokba. Utóbbi két opció havidíj ellenében vehető igénybe.

Három új adatopciót is bevezet a Telekom, a feltöltőkártyákhoz 100 és 500 Megabyte-os (MB), valamint 1 Gigabyte-os (GB) eseti adatcsomagok vásárolhatók.

A Telekom 5 millió 344 ezer mobil ügyfelének mintegy 42 százaléka a feltöltőkártyás. Az egy feltöltőkártyás mobil hang ügyfélre jutó átlagos havi árbevétel 1098 forint volt 2016 első hat hónapjában, ez 5,7 százalékkal alacsonyabb az előző év azonos időszakához képest.

A Telekom szintén szerdán közölte, hogy másodpercenként 1000 megabit (Mbps) sebességű vezetékes internetet tesz elérhetővé országszerte azokon a területeken, ahol már kiépült az optikai hálózat. Jelenleg több mint 500 ezer olyan háztartás van Magyarországon, ahol novembertől lehetőség nyílik a szupergyors internetezésre. Hozzátették, hogy az optikai nettel ellátott terület nagysága folyamatosan növekszik a vállalat hálózatfejlesztési projektjének köszönhetően. Az 1000 Mbps sebességű net mind a lakossági, mind a kis- és nagyvállalati ügyfelek számára elérhető. A csomagot megrendelők egy wifi-routert is kapnak, ezáltal egyszerre több, vezeték nélkül csatlakozó eszközön is megosztható a szolgáltatás.