Az új programkínálatot a szolgáltató 2018. január 9-étől biztosítja. 2018. január 1-je és január 9-e között a műszaki lehetőségek függvényében, a zavartalan átállás biztosítása érdekében fokozatosan térnek át az új csatornakiosztásra, amely időszakban a megszűnő csatornák már nem lesznek elérhetőek - olvasható a cég közleményében.

A csatornakiosztás változásával együtt a csatornasorrend is módosulhat.

Felhívják továbbá a figyelmét, hogy a csatornakiosztás változás miatt a csatornasorrend is minimálisan módosulni fog. A módosításokat a kínált csatornák összetételében bekövetkezett változások indokolják. (a csatornák változásairól szóló listát itt találja)

A Lakossági ÁSZF egyoldalú módosítása esetén az előfizető a jelen értesítés kézhezvételétől számított 45 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú előfizetői szerződését, amennyiben a Lakossági ÁSZF Törzsrész 12.1.2.3 pontja szerinti feltételek fennállnak.

A fentiek szerint módosított Lakossági ÁSZF szövege 2017. december 1-jétől megtalálható lesz a Telekom weboldalán és valamennyi ügyfélszolgálatán.