Már a keskeny út kilométere is másfélmilliárdba kerül

A Colas három cége nyerte a Mezőkövesd térségében épülő 3,7 kilométeres 2x1 sávos új útra és Eger határában egy 700 méteres út felújítására kiírt tendert. Az első 4,6 milliárdba, míg a második 885 millió forintba kerül.
Németh Géza, 2017. augusztus 18. péntek, 19:59
Fotó: Napi.hu

A Nyílt közbeszerzés eredményét az ajánlatkérő Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. tette közzé a Közbeszerzési Értesítőben. A három nyertes cég a következő: Colas Út Zrt., Colas Hungária Zrt. és a Colas Közlekedésépítési Kft.

Az első feladat az Andornaktályát  Mezőkövesddel összekötő út, Andornaktályát elkerülő szakaszának a megépítése. A második pedig Eger déli részén, a 252-es számú főút egy 700 méteres szakaszának a felújítása.

A NIF feltételesen hirdetett eredményt, ha elmarad az uniós támogatás, akkor eredménytelennek nyilvánítja ezt a közbeszerzést.

Ajánlatot tettek még a következő cégek: HE-DO Kft., Swietelsky Magyarország Kft., EuroAszfalt Kft. és a Dömper Kft. együtt a Subterra-Raab Kft.-vel és a Pannon-Doprastav Kft.-vel.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tarosPifta, 2017.08.18 21:39

"A NIF feltételesen hirdetett eredményt, ha elmarad az uniós támogatás, akkor eredménytelennek nyilvánítja ezt a közbeszerzést."
:DDDD
Üzenjük Brüsszelnek, ha nem adtok pízet, nem jutunk semmire!
Mert Magyarország jobban teljesít!
:-))))))))
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

kukac@kukac.eu, 2017.08.18 20:12

Gondolom, a pályázati kiírásban csak a győztes cég neve nem volt benne, minden más igen, pénz nem számít
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html