A cég egyik károsultja egy közösségi oldalon írta, hogy tudomása szerint fagylaltos pultot, kemencét, hűtőket árulnak az étteremből a Kun-mediátor Kft. szökésben lévő vezetőjének lányai. A károsultak a rendőrséghez fordultak, miként fordulhat elő, hogy a család éttermének eszközeit a Dobrai-lányok szabadon értékesíthetik.

A rendőrség válasza szerint a Bonanza ételbár a Múzeumkert Zrt. része. Az elmúlt évben ott végrehajtott 50-100 milliós beruházáshoz semmi köze a Kun-Mediátornak. A Rendezvényközpont két "tulajdonosa", üzemeltetője Dobrai Krisztina és Erika, és az ott lévő vagyont jogosan számolhatja fel a két lány. A rendőrség válaszán felháborodtak az ügyfelek.

A Blikk megnézte a Múzeumkert Zrt. cégkivonatát, amelyből kiderül, hogy 2013-as alapításakor még a két lány jegyezte a céget. Ám 2014 júliusában önálló képviseletre jogosult igazgatósági tagként bekerült Dobrainé Marcsika is, aki a Kun-Mediátor Kft. tulajdonosa is egyben.

Mindezek alapján a rendőrséghez fordul a károsultak egy csoportját képviselő Dobrossy István ügyvéd, aki szerint ki kell zárni azt, hogy esetleg külső cég, netán a Kun-Mediátor bevételei jelentek meg a cég számláján.

(Képünk illusztráció.)