Máris bevásárolt a magyar milliárdos új cége

Garancsi István egy hónappal ezelőtt bejegyzett új vállalkozása megvette a világ vezető biztonsági szolgáltatásokat nyújtó vállalatának, a G4S magyar cégét.
Domokos Erika, 2017. november 3. péntek, 18:23
Fotó: Napi.hu

Levélben tájékoztatta partnereit Lassányi Zsolt, a G4S képviseletére is jogosult vezérigazgatója arról, hogy a GaranSec Zrt. megvásárolta a G4S Biztonságitechnikai Zrt.-t a G4S International Holding Ltd.-től - írja a 444.hu.

A jogfolytonos átvétel révén teljes felelősséget vállal a korábbi, még fennálló leányvállalati kötelezettségekért - írta levelében Lassányi a portál híre szerint.

A GaranSec egyedüli részvényese a többek között a Videoton FC-t és a Market Építő Zrt.-t tulajdonló Garancsi István. A társaságot mindössze egy hónappal ezelőtt jegyezték be - hívja fel a figyelmet a hvg.hu. A GS4 Biztonságtechnikai Zrt. a Dániából induló, Nagy-Britanniában bejegyzett G4S multicég tulajdonában volt eddig, 2016-ban 3,2 milliárd forintos nettó árbevételt ért el, az évet 155 millió forint adózott eredménnyel zárta.

Garancsi a Napi.hu kiadásában megjelenő A 100 leggazdagabb 2017-es listáján 38 milliárd forintra becsült vagyonával a 23. helyet állt. (Magyar foci - tovább drágult a Videoton stadionja.)

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

RealMan, 2017.11.04 07:58

Orbán almája igen férges. Írtani kell. Figyeljétek, hogyan alakul a felcsuti paraszt istállója.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html