Máris lemondott a Mediaworks megbízott vezérigazgatója

Katona Viktor két nap után lemondott.
Napi.hu, 2016. október 10. hétfő, 21:48
Fotó: Napi.hu

Katona Viktor, a Mediaworks Zrt. pénzügyi és operatív igazgatója, valamint megbízott vezérigazgató egészségügyi okok miatt a mai napon kérte munkaviszonya megszüntetését, valamint lemondott igazgatósági tagságáról is - adta hírül a társaság.

A posztra szombaton került. Akkor jelentették be ugyanis, hogy a Mediaworks a társaság megbízott vezérigazgatójává Katona Viktort nevezi ki, aki korábbi, pénzügyi vezérigazgató-helyettesi és operációs vezetői feladatköre mellett vette át a vezérigazgatói pozícióból saját kérésére távozó Rónai Balázs feladatait.

A hvg.hu szerint a szakember régi motoros a Mediaworks tulajdonosánál, a VCP-nél. Korábban a Borsodchemnél töltött be vezető pozíciót. Katona volt az, aki aláírta azt a levelet, amelyben a Népszabadság munkatársait értesítették a lap kiadásának felfüggesztéséről.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Ghanima, 2016.10.11 13:58

Szégyentelen lény ez a Katona. Világos, hogy eleve csak végrehajtó szolgának rakták a pozícióba. Becsületét mindenesetre elveszítette a tisztességes emberek előtt.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html