A bíróság elutasította a felperes pénzintézetnek azt a kérelmét, hogy forduljon az Alkotmánybírósághoz, illetve az Európai Bírósághoz, és nem egészen 580 ezer forint perköltség megfizetésére kötelezte a felperest. Az ítélet ellen fellebbezésnek nincs helye.

A Fővárosi Ítélőtábla másodfokon elutasította az UniCredit Immo Truck Pénzügyi Szolgáltató Zrt.-nek a magyar állam ellen a devizahitel-szerződések ügyében benyújtott keresetét kedden kihirdetett ítéletében.

A bíróság elutasította a felperes pénzintézetnek azt a kérelmét, hogy forduljon az Alkotmánybírósághoz, illetve az Európai Bírósághoz, és 530 ezer forint perköltség megfizetésére kötelezte a felperest. Az ítélet ellen fellebbezésnek nincs helye.

A Fővárosi Ítélőtábla másodfokon elutasította az UniCredit Leasing Hungary Szolgáltató Zrt. magyar állam ellen benyújtott devizahiteles keresetét kedden kihirdetett ítéletében. A bíróság elutasította a felperes pénzintézetnek azt a kérelmét, hogy forduljon az Alkotmánybírósághoz, illetve az Európai Bíróságához, és 530 ezer forint perköltség megfizetésére kötelezte a felperest. Az ítélet ellen fellebbezésnek nincs helye.