Kiugró siker a Balatonnál

Egy év alatt 47 százalékkal növekedett a kártyás fizetési tranzakciók száma a balatoni hajókon - adta hírül a Mastercard. A kiemelt hajózási időszakban (május-szeptember) a hajók fedélzetén, illetve a jegypénztárakban az utasok összesen 57 százalékkal költöttek többet bankkártyával, mint az előző évben.
Domokos László, 2018. július 18. szerda, 15:59
Fotó: Napi.hu

A kártyás tranzakciók kiugró növekedése a Mastercard és a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) három éve kötött együttműködési megállapodásának eredménye - mondta Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója. A Balatonnál pihenők egyre többet használják bankkártyájukat, ha hajózásra kerül sor. Ez nem csak a sétahajók, de a kompok esetében is nagy könnyebbséget jelent a kártyabirtokosoknak.

A Mastercard három éve kötött megállapodást a Baharttal. Ennek nyomán valamennyi jegypénztárt és fedélzeti büfét egyérintéses fizetésre alkalmas terminállal látták el, így nem csak a kikötők pénztárainál, de a hajók fedélzetén is bankkártyát használni. Ezen felül számos kedvezmény várja azokat, akik kártyával fizetnek hajó-vagy kompjegyekért, éves bérletekért.

A Mastercard és Maestro kártyabirtokosok nem csak a kompon és a hajójáratokon utazhatnak kedvezményes áron, de a különböző programhajókra is engedménnyel válthatják meg jegyüket. A hajóval rendszeresen utazók további kedvezményeket kapnak, amennyiben Bahart Joker kártyájukat Mastercard vagy Maestro kártyával veszik meg.

A kép forrása: balatonihajozas.hu

HOZZÁSZÓLÁSOK