Hiába a járvány, jön az egymilliárdos győri nagyberuházás

A járványhelyzet okozta makrogazdasági lassulás ellenére, a Mateco-Hungary Kft. a napokban megkezdi győri telephelyének és kapacitásának bővítését. Az összesen több, mint 1 milliárd forintos beruházással a saját területén piacvezető vállalkozás nyugat-magyarországi központja több mint 300 személy- és teheremelő gép bérbeadására, értékesítésére és szervizelésére lesz alkalmas - írja közleményében a cég.
Szabó Dániel, 2020. július 15. szerda, 10:08
Fotó: Marketing

Több mint 1000 négyzetméterrel bővül a Mateco-Hungary nyugat-magyarországi központja a Győri Nemzetközi Ipari Parkban. A beruházást a magasépítéshez használt önjáró szerelő munkaállványok, oszlopos munkaállványok, függesztett munkapadok, multifunkciós homlokrakodók értékesítésével, bérbeadásával és szervizelésével foglalkozó, itthon piacvezető vállalkozás elmúlt években tapasztalható fejlődése tette szükségessé.

A Mateco-Hungary Kft. harmadik saját építésű telephelye alkalmas lesz több mint 300 gép bérbeadására, szervizelésére és értékesítésére egyaránt. A létesítményben helyet kap egy 3 szintes irodai blokk, több mint 1000 négyzetméter alapterületű daruzott műhely, géptároló csarnok, gépmosó és egyéb raktárhelyiségek. A 2021 első felében elkészülő fejlesztés több mint 10 munkahelyet teremt.

HOZZÁSZÓLÁSOK