Mától csaknem a felére esett a Napi Gazdaság ára

Májustól olcsóbb lett a Napi Gazdaság, amelyet nemrég vásárolt meg a Magyar Nemzet korábbi főszerkesztője, a Simicska-médiabirodalomból kiszálló Liszkay Gábor.
Napi.hu, 2015. május 4. hétfő, 08:23
Fotó: Napi.hu

Csökkentette példányonkénti árát május 1-jével a Napi Gazdaság (340 forintról 180 forintra), amely július 1-től az előfizetési díjait is jelentősen csökkenti - hívta fel a figyelmet a hvg.hu.

A portál szerint a már korábban beharangozott árváltozás újabb lépést jelent az egykori gazdasági és pénzügyi témákkal foglalkozó napilap villámgyors átalakításában.

A kiadványt múlt hónapban vásárolta meg a Magyar Nemzet volt főszerkesztője, Liszkay Gábor, aki "lelkiismereti okokra" hivatkozva még februárban mondott fel többekkel együtt a Simicska Lajoshoz tartozó lapnál. Az új tulajdonos Csermely Péter, volt főszerkesztő-helyettesét nevezte ki a lap élére. A tervek szerint az átalakítás a nyár végén fejeződik be, ekkor új nevet is kap majd a lap.

A napilap címoldalán a lap meghatározásaként korábban üzleti és pénzügyi hírlap szerepelt, ehelyett ma már a közéleti és üzleti napilap megnevezés olvasható.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

unorti, 2015.05.04 09:59

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html