Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Februárban derült ki, hogy a McDonald's Corporation még szeptemberben írt alá üzletrész-adásvételi szerződést Scheer Sándor üzletemberrel a magyarországi érdekeltségének átadásáról, ezzel magyar kézbe került a lánc. Scheer egyébként Magyarország egyik legnagyobb építőipari vállalata, a közbeszerzéseken kifejezetten sikeres Market Építő Zrt. alapítója, részvényese és vezérigazgatója, emellett a Unione Group ingatlanfejlesztő cég, valamint a Hotel Clark tulajdonosa.

Most bejelentette a hazai tulajdonú lánc, hogy a hét elején Gödöllő fő közlekedési útvonala, a Dózsa György út mellett már meg is kezdődtek első új egységének, egyben Gödöllő első McDonald's éttermének építési munkálatai.

A gödöllői a hazai hálózat 7. olyan étterme lesz, ahol a vendégek a "Jövő Élménye" éttermi koncepcióval találkozhatnak majd. A látogatók számára a legfeltűnőbb újdonságot az érintőképernyős rendelésfelvevő kioszkok és a "table service", azaz az asztalhoz történő kiszolgálás jelentik majd. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el kedvenc mekis termékeiket - írja közleményében a cég.

Az üzletlánc tavalyi eredményeivel, az éttermi dolgozók bérével ebben a cikkben foglalkoztunk.