Megdőlt a fogadási rekord! - ennyit fizettek a magyar győzelem után

Mintegy 430 millió forint nyereményt fizetett ki a Szerencsejáték Zrt. azoknak, akik a magyarok győzelmére fogadtak a labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának kedd esti első mérkőzésén - értesült a Híradó.hu.
Napi.hu, 2016. június 15. szerda, 14:33
Fotó: Napi.hu

Kemecsei György a Szerencsejáték Zrt. Tippmix-szakértője a portálnak elmondta, hogy az Eb kapcsán már két fogadási rekord is megdőlt hazánkban. Többek között rekord mennyiségű fogadás érkezett a június 14-i Ausztria-Magyarország párharcra, több mint 910 ezren adták le tippjeiket. Ebből 43 százalék fogadott az osztrák győzelemre, 24 százalék döntetlenben gondolkozott, míg - meglehetősen magas arányban - 33 százalék hitt a magyar sikerben.

A szakértő megjegyezte, hogy még a mérkőzés napján is közel ötszörös pénzt kereshetett valaki azzal, ha Geráékat nevezte meg győztesnek. Hogy a csapat sikerei mennyit számítanak a fogadásoknál is, jól mutatja, hogy a norvég-magyar mérkőzésnél még a fogadók döntő többsége, 85 százaléka, jósolt norvég sikert.

A kifizetett nyeremény is rekord összegnek számít: közel 430 millió forintot vehetnek át a jól tippelők. Kemecsei György elmondta, több mint 2500-an fogadták meg a minimum kétgólos magyar sikert, amelynek tizenháromszoros volt a szorzója és legalább ezerötszázan pontosan el is találták a mérkőzés végeredményét.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

andrej, 2016.06.15 14:58

Nem csodálkozom, nem volt nagy oddsa a magyaroknak :) De megérte bízni bennük :D
Néztem a meccset, és percről percre jobban izgultam, rendesen izgalmas volt :D Szóval mégis igaz, hogy ez mindenkiben benne van.. http://bit.ly/Benned_is
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html