Kemecsei György a Szerencsejáték Zrt. Tippmix-szakértője a portálnak elmondta, hogy az Eb kapcsán már két fogadási rekord is megdőlt hazánkban. Többek között rekord mennyiségű fogadás érkezett a június 14-i Ausztria-Magyarország párharcra, több mint 910 ezren adták le tippjeiket. Ebből 43 százalék fogadott az osztrák győzelemre, 24 százalék döntetlenben gondolkozott, míg - meglehetősen magas arányban - 33 százalék hitt a magyar sikerben.

A szakértő megjegyezte, hogy még a mérkőzés napján is közel ötszörös pénzt kereshetett valaki azzal, ha Geráékat nevezte meg győztesnek. Hogy a csapat sikerei mennyit számítanak a fogadásoknál is, jól mutatja, hogy a norvég-magyar mérkőzésnél még a fogadók döntő többsége, 85 százaléka, jósolt norvég sikert.

A kifizetett nyeremény is rekord összegnek számít: közel 430 millió forintot vehetnek át a jól tippelők. Kemecsei György elmondta, több mint 2500-an fogadták meg a minimum kétgólos magyar sikert, amelynek tizenháromszoros volt a szorzója és legalább ezerötszázan pontosan el is találták a mérkőzés végeredményét.