Megjelent az M34-es gyorsforgalmi út tervezési tendere

Az M34-es gyorsforgalmi út Vásárosnamény és Záhony közötti szakaszának tervezésére írt ki nyílt közbeszerzést a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. A munkára másfél évet ad a tenderkiírás.
Németh Géza, 2017. január 3. kedd, 19:00
Fotó: Napi.hu

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás szerint az új autóút 39,3 kilométer hosszú lesz. A kiindulási pontja az M3-as autópálya mostani végpontja, itt találkozik az autópálya a 41-es számú főúttal. A másik végpont pedig a 4-es számú főút lesz, Záhony előtt.

Maga az M34-es - hol gyorsforgalminak, hol pedig autóútnak nevezett - út 2x2 forgalmi sávos lesz, a két pálya között fizikai elválasztóval. Az új úton 6 különszintű- és egy szintbeni csomópont épül.

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben, az elválasztással rendelkező gyorsforgalmi út tervezéséből legalább nettó 500 millió forint árbevétele származott. Az ajánlattételi határidő február 2. Az értékelésnél az ár és a minőség is 50-50 súlyszámmal szerepel. A finanszírozás forrása az uniós Integrált Közlekedésfejlesztés Operatív Program (IKOP).

 

HOZZÁSZÓLÁSOK