Megjött a felhívás: újabb felújítások jöhetnek az M0-áson

Az M0-ás gyorsforgalmi út déli szektora 11,65 kilométeres szakaszának rekonstrukciójára írt ki nyílt közbeszerzést a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt., de az érdemi munkák csak 2019. közepétől kezdődhetnek.
Németh Géza, 2016. november 23. szerda, 15:09
Fotó: Napi.hu

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás kiemeli, hogy a felújításban érintett szakasz az M6-os autópályától az 51-es számú főútig tart. A meglévő autóút bal oldali pályájának mind a három sávja és a leállósáv is nagy szilárdságú beton burkolatot kap. A szakaszon három külön szintű csomópont, egy pihenő, továbbá tíz felüljáró és két aluljáró található. A felhívás kitér arra is, hogy a szerződéskötéstől 2019. június 30-ig terjedő időszakban kizárólag előkészítés, illetve a zajárnyékoló falak megépítése végezhető. A kivitelezés csak ezt követően kezdődhet meg.

Az ajánlatok beadási határideje jövő év január másodika. Ajánlatot az tehet, akinek a megelőző utolsó három lezárt üzleti évben közútépítésből - összesen -  legalább nettó 18 milliárd forint árbevétele származott. Az értékelésnél a minőségi kritériumok 70, míg az ár 50 súlyszámmal szerepel.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK