Megmenekül a neves magyar ruhagyár?

A Napi információi szerint a Styl ruhagyár új tulajdonosa az angol Berwin & Berwin lehet, amely már egy ideje jelentős munkával látja el a felszámolás alatt álló magyar ruhaipari zrt.-t.
NAPI, 2010. március 5. péntek, 05:01
Fotó:

A felszámoló Vectigalis 770 millió forint irányáron hirdette meg a 900 milliós adósságot felhalmozó Styl vagyonelemeit, ám a mostani pályázatot is eredménytelennek nyilvánítják. Várhatóan akkor száll be a szakmai befektető a cégbe, ha megkapja a 700 dolgozó megtartásához az állami támogatást. A Berwin megrendeléseinek köszönhetően nőtt a magyar cég munkavállalóinak száma.

Részletek a Napi Gazdaság pénteki számában.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Geometres, 2010.03.06 11:29

Érdekes ez a cikk.
Azért azt szeretném tudni, milyen hírforrásra alapozott a cikk a szerzője, mivel az eljárás elbírálási szakaszban van és elvileg akkor hírzárlat van. Vagy?
Vagy már megtörtént a bírálat, csak erről nem mindenki tud? Mert eredményhirdetés eddig még nem volt. Tudom mert érdekelt vagyok az ügyben valamelyik oldalon.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html