Megnövelte hitelkeretét a MET csoport

Tovább emelte rulírozó hitelkeretét az európai energiakereskedelem egyik vezető vállalata, a MET Csoport. A meglévő 560 millió eurós hitelkeret 175 millió euróval, 735 millió euróra bővült - adta hírül a társaság.
K. Kiss Gergely, 2017. augusztus 10. csütörtök, 16:18
Fotó: Napi.hu

A vállalatcsoport - a hitelkeret-emelés révén - biztosíték nélküli, 364 napos rulírozó hitelkeretét 50 millió euróval, 165 millió euróra növelte a korábbi 115 millió eurós összegről. Ez újabb fontos mérföldkő a cégcsoport finanszírozási rugalmasságának növelésében.

A bővített hitelkeret a csoport üzleti céljainak elérést szolgálja.

A hitelezők köre négy újabb pénzintézettel bővült, így összesen 13 bank vesz részt a finanszírozási megállapodásban. A hitelkeret egyértelműen jelzi a MET Csoport pénzügyi forrásokhoz való folyamatos és stabil hozzáférését nemzetközi bankok széles körénél, és jól mutatja a hitelezési kedv élénkülését a földgáz-kereskedelem finanszírozásának területén.

(A MET ukrajnai bővítéséről itt olvashat.)

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Bahnsteig_Eins, 2017.08.11 02:06

Az orosz-ukrán-magyar gázkereskedő offshore maffia. Tulajdonosa, hivatalosan, talán Firtas oligarcha, nemhivatalosan meg Szeva bácsi...

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html