Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Péntekre virradó éjszaka egy markáns hidegfront éri el az országot, amely egy időre véget vet a kánikulának. Országszerte 24 óra alatt több mint 10 fokot csökken a hőmérséklet, így pénteken csupán 15 és 22 fok között alakul majd a maximum-hőmérséklet, és az ország nagy részén a reggeli, délelőtti órákban lesz a legmelegebb - írja a Met.hu előrejelzésében.

Csütörtökön még napos idő várható fátyol- és gomolyfelhőkkel, majd estétől északnyugat felől mindenütt megnövekszik a felhőzet és beborul az ég. Délután főként a keleti megyékben elszórtan, majd estétől északnyugat felől egyre többfelé számíthatunk záporra, zivatarra, esőre. Pénteken a kora délutáni óráktól északnyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, és egyre kevesebb helyen valószínű csapadék. Kezdetben a délnyugati szél megélénkül, majd éjszaka északnyugatira, északira fordul, és több helyen megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. Zivatarok környezetében is előfordulhatnak viharos lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 21 fok között várható, a délkeleti megyékben lesz a melegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 15 és 22 fok között alakul, az ország nagy részén a reggeli, délelőtti órákban lesz a legmelegebb.

Szombaton gomolyfelhős, napos idő várható, helyenként alakulhat ki zápor. Az északnyugati szelet több helyen erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között valószínű.

(Tönkreteszi a gyenge forint a nyaralását? Van megoldás!)

A kép forrása: Pixabay.