Megváltozik a Magyar Telekom rendszere decembertől - ezt kell tennie az ügyfeleknek

December 1-jétől megváltozik az online önkiszolgáló felületre történő belépés, illetve az egyes előfizetések Telekom fiókhoz kapcsolásának folyamata - jelentette be a cég.
K. Kiss Gergely, 2017. november 22. szerda, 12:05
Fotó: Reuters

A Magyar Telekom előfizetésein aktív a jelszóvédelem szolgáltatás, ami azt jelenti, hogy az ügyfeleknek továbbra is lehetősége lesz tiltani, hogy jelszó nélkül vagy sms-ben kapott egyszer használatos jelszó ellenében bármilyen módosítást eszközöljenek adott havidíjas előfizetésükön az online és telefonos ügyfél-szolgálaton, valamint a Telekom alkalmazásában.

Ugyanakkor az előfizetéshez megadott kapcsolattartói e-mail címre kiküldött egyszer használatos jelszóval engedélyezett lesz a belépés, illetve az előfizetés Telekom-fiókhoz való hozzárendelése.

Annak érdekében, hogy - belépési szándék esetén, vagy Telekom fiókhoz rendelési folyamat során - biztosan elküldjék e-mailben az egyszer használatos jelszót, a Magyar Telekom arra figyelmezteti ügyfeleit, hogy gondoskodjanak adataik frissítéséről. Így tudnak majd belépni online önkiszolgáló felületükre.

Az adatok frissítéséhez szükséges információkat a Telekom oldalán találja.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

fazakasl, 2017.11.23 05:49

A Telekom weboldala eddig is nagyon túlbonyolított, csupa hülye reklámos de teljes mértékében áttekinthetetlen volt, Most mit variálnak még rajta?
A telefonszám keresőt például nem lehet ám annyira egykönnyen megtalálni, pedig sokkal fontosabb dolog lenne, mint hogy melyik készülékük melyik akcióban hűű de mennyire olcsó.
Azt keresse meg az, akit valóban annyira érdekel, de még egyszerűbb lenne, ha csak elmenne egy boltba!
Telefonszámot vagy hozzá való nevet viszont igen nehéz találni.
Régebben még létezett a kinyomtatott telefonkönyv, aztán volt a hozzá hasonló és kisebb/olcsóbb CD, de mintha az utóbbi időkben már az is feledésbe merült volna. Nem emlékszem, hogy az elmúlt években én kaptam volna az átvételére szóló felhívást és jogosítványt.
Vagy az manapság - már csak bemegyek - és onnan ingyen elvihető?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html