Megvan a BKV busztender győztese

Az Orangeways nyerte a BKV midibusztenderét, a szolgáltató tíz hónap alatt negyven korszerű buszt állít forgalomba, amelyek elsőajtós felszállási rendre is alkalmasak lesznek.
NAPI, 2010. november 19. péntek, 11:45
Fotó:

Az Orangeways nyerte meg a BKV midibuszokat alkalmazó járatainak üzemeltetésére kiírt tenderét. A versenytársak közül a legkedvezőbb árat kínáló Orangeways a hamarosan megszülető közszolgáltatási szerződés értelmében 8 budapesti buszjárat teljes körű szolgáltatását végzi majd.  

Biztosak vagyunk benne, hogy a több vidéki város tömegközlekedésének üzemeltetéséhez kapcsolódó tapasztalatunk, valamint az általunk kínált korszerű, új buszok meghatározó módon javítják majd az utasok komfortérzetét - hangsúlyozta Kovács Miklós, az Orangeways vezérigazgatója.

Az új alacsonypadlós, 8 méter hosszúságú, elsőajtós felszállási rendre is alkalmas midibuszok közül tizenöt közlekedik majd a Budai Vár területén, a 16-os, a 16A (a köznyelvben Várbusznak keresztelt) és a 116-os járat vonalain. A többi jármű a Gellérthegyen (27-es), a Rózsadombon (191-es), az Infoparkban (203-as), Óbudán (237-es), valamint Budafokon (251-es) váltja majd le fokozatosan a jelenleg üzemelő Ikarus 405-ös típusú járműveket. Az Orangeways által kínált flottában a negyven autóbusz szolgálja ki az érintett vonalakon közlekedő utasokat.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2010.11.19 12:36

Rögtön gondoltam, hogy valami Fideszes szinü nyeri....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html