Németh Tibor - aki húsz éve dolgozik az üzleti szférában, és többéves cégvezetői tapasztalata van - képviseli a tulajdonost, és egyben felügyeli a cég ügyeit, valamint gyakorolja a munkáltatói jogokat. - közölte a rádió.

A rádió szakmai munkájáért, irányításáért, piaci pozíciójának erősítéséért Berényi Attila - a rádió korábbi hírigazgatója - mint vezérigazgató-helyettes a felelős. Az új menedzsment harmadik tagja Mezei László, akihez a rádió jogi ügyei tartoznak.

Az új vezetők fő feladata, hogy az örökölt problémákat minél hamarabb megoldják, és a cég partnereivel korrekt, gyors egyezségre jussanak a vitás kérdésekben.

A finanszírozási problémákkal küzdő FM1 Zrt. médiaszolgáltatási szerződését a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa június 20-án felmondta, miután a rádió nem kezdte meg törleszteni tartozását. A csatorna mintegy 750 millió forintos kötelezettséget halmozott fel. A rádió a döntést megtámadta, így az erről szóló határozat végrehajtását az eljárás idejére a bíróság felfüggesztette.

Július 3-án az FM1 Zrt. összes részvényét megvásárolta a Dr. M-MEDIA Kft.