Megvan Kálmán Olga utóda?

Azurák Csaba otthagyja a TV2-t és az ATV-hez igazol - írja a Bors.
Napi.hu, 2017. január 18. szerda, 08:13
Fotó: Napi.hu

A lap emlékeztet, hogy Azurákot tavaly februárban távolították el a hírigazgatói székből, és bár megtarthatta havi milliós fizetését, nem kerülhetett képernyőre. Ígéretet ka­pott ugyan arra, hogy megcsinálhatja saját beszélgetős hírműsorát - már stúdiót is építettek neki, sőt a fotózások is megvoltak -, valamiért mégsem kapott indulási engedélyt.

Bár a hírt hivatalosan senki sem erősítette meg, a Bors több forrásból úgy tudja, hogy Azurák hamarosan aláírhatja szerződését az ATV-vel. A lap azt is tudni véli, hogy előbb-utóbb Kálmán Olga székét kapja meg az Egyenes Beszédben.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

babmami, 2017.01.18 10:05

Azurák jobb lesz, mert az Olgácska mát ugyancsak érdektelen, témájával együtt dívatja múlt. De, az felháboritó, hogy miért kapnak hatalmas fizukat semmiért. Nagyon nincs gazdája a hazai médiának, csak OV szócsövei müködnek.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

matura, 2017.01.18 09:01

Gyakorlatilag igaza van OLgának, annyi éve használják, hogy még a végső bedarálása előtt egy
nagyobb ajánlatot el kell fogadni, mégha ez furcsa is
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html