Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfőn a több-kevesebb napsütés mellett napközben helyenként, nagyobb eséllyel délnyugaton alakulhat ki záporeső. A legalacsonyabb hőmérséklet 7-13, a legmagasabb hőmérséklet 18-24 fok között alakul.

Kedden sok lesz a napsütés, csapadék nem valószínű. A leghidegebb órákban 6-12 fok lehet. Napközben 19-24 fokig melegszik a levegő.

Szerdán reggel foltokban kialakulhatnak pára- és ködfoltok. Napközben túlnyomóan derült, napos, csapadékmentes lesz az idő. A minimumhőmérséklet 5-11, a maximumhőmérséklet 20-24 fok között alakul.

Csütörtökön és pénteken is derült, csapadékmentes idő várható. A legalacsonyabb hőmérséklet csütörtökön 5-13, pénteken 4-10 fok között alakul. A nappali maximumok csütörtökön 19-24, pénteken 17-22 fok között alakulnak.

Szombaton és vasárnap is folytatódik a napos idő, csapadék nem várható. A szél szombaton napközben időnként megélénkül, vasárnap meg is erősödhet. A leghidegebb órákban mindkét nap 4-10 fok várható. Napközben szombaton és vasárnap is 17-22 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

Így fest az európai idő

Északkelet-Európától a balti államokon át egészen a szárazföld nyugati partvidékéig hullámzó frontrendszer húzódik. A front mentén erősen felhős az ég, főként a nyugati területeken többfelé esik az eső, egy magassági hidegörvény hatására pedig a Földközi- és az Adriai-tenger térségében zivatarok is kialakulnak. Ugyanakkor a szárazföld délkeleti részén magasnyomás alakítja az időjárást, napos, eseménytelen időt okozva. A Brit-szigeteken és a Skandináv-félszigeten a sokéves átlag alatt marad a hőmérséklet, ott csupán 10 fok közeli a csúcsérték, Észak-Skandináviában néhol napközben is fagy. A középső és déli vidékeken jóval magasabb a maximum; többnyire 19 és 25 fok közötti, de a Balkán-félszigeten néhol megközelíti, a Pireneusi-félszigeten meg is haladja a 30 fokot. Hétfő estig a Kárpát-medencében fokozatosan megszűnik az említett frontrendszer érintőleges hatása, a következő napokban anticiklon helyeződik a medence fölé.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.