Mennyit ér a felcsúti Maradona?

A Puskás Akadémia 2 millió eurót, átszámítva több mint hatszázmillió forintot kér a háromszoros válogatott futballista, Sallai Roland játékjogáért - számolt be a Magyar Idők.
Domokos László, 2017. augusztus 22. kedd, 07:49
Fotó: Napi.hu

A Bajnokok Ligája selejtezőjében ősszel legrosszabb esetben az Európa-liga csoportkörében érdekelt ciprusi Apoel Nicosia szerződtetné a 20 éves labdarúgót, de egyelőre nem tudtak megállapodni a felek a vételárról. Sallai felcsúti szerződése 2018. június 30-án jár le - írta a lap.

A labdarúgó az előző szezont az olasz Palermo csapatánál töltötte kölcsönben, a szicíliai klubban 21 bajnoki mérkőzésen 1 gólt szerzett. A kölcsönszerződés lejártával visszatért Felcsútra, kezdetben külön tréningezett, nemrég bekapcsolódott a Puskás Akadémia felkészülésébe.

Sallai azonban külföldön képzeli el a folytatást. Korábbi klubja, a Palermo is hajlandó lett volna fizetni a tehetséges labdarúgóért, de olasz lapértesülések szerint a 2 millió eurós vételár elriasztotta őket a vásárlástól, ráadásul Sallai sem kívánt újra csatlakozni a másodosztályba került csapathoz.

HOZZÁSZÓLÁSOK