Mennyivel jutalmaz az Euronics? - Friss bejelentés érkezett

Az Euronics Műszaki Áruházlánc januártól bevezette a cafeteria-rendszert, és idén bruttó 440 millió forintot költ béren kívüli juttatásokra. Az üzletvezetőknek és a szakértői gárdának év elején 50-100 ezer forintos ajándékkártya is jár, emellett az új rendszer egy főre nézve havonta átlagosan több mint 30 ezer forint béren kívüli juttatást oszt szét.
K. Kiss Gergely, 2018. február 2. péntek, 11:27
Fotó: Napi.hu

Az Euronics úgy döntött, hogy 2018-ban bruttó 440 millió forint értékben (átlagosan havi bruttó 33 455 forint/fő) béren kívüli juttatásokkal is értékeli dolgozói munkáját, illetve hűségét, és bevezeti a cafeteria-rendszert - olvasható az üzletlánc közleményében.

A cég munkatársai pénzbeli juttatásra, SZÉP Kártyára, kulturális vagy sporteseményekre szóló belépőre, valamint ajándékkártyára számíthatnak az újévben. Emellett januárban az üzletvezetők teljesítményét 100 ezer forint, a szakértői gárdát pedig 50 ezer forint értékű ajándékkártyával is megjutalmazta a vállalat összesen közel bruttó 40 millió forint értékben.

A Blokkk.com kiskereskedelmi szakportál friss rangsora alapján az Euronics a 3. helyen áll az egy főre jutó bruttó keresetek rangsorában, és a lista alapján a társaság fordítja az árrés legnagyobb hányadát (59 százalék) a bérekre. Mindemellett a cég teljesítményarányos fizetést kínál, így a legjobb értékesítő kollégák akár az alapbérük másfél-kétszeresét is hazavihetik havonta.

HOZZÁSZÓLÁSOK