BUX

Mészáros Lőrinc fölvásárolná a hazai üzletláncot?

Orbán Viktor falujának polgármestere immáron egy saját áruházlánc létrehozásán is ügyködik.Mészáros Lőrinc, Felcsút első embere a hazai láncok közül a szövetkezeti alapon működő Cooppal tárgyalt arról, hogy bevásárolja magát a láncba, igaz, egyelőre eredménytelenül. A magyar hipermarketlánc terve készül - írja a Népszabadság.

Napi.hu, 2015. január 30. péntek, 08:43

Nehezen visszautasítható ajánlatot kaptak nemrég a Coop kiskereskedelmi lánc vezetői - értesült a Népszabadság. Orbán Viktor miniszterelnök bizalmasa, Mészáros Lőrinc jelentkezett be hozzájuk lehetséges vevőként.

Információik szerint a felcsúti polgármester komoly, országos méretű kereskedelmi lánc létrehozásán fáradozik, erre utal az is, hogy ő és megbízottjai nemcsak a Coop-központtal tárgyaltak, hanem a Felcsút vonzáskörzetétől távoli országrészek ÁFÉSZ-áruházainális érdeklődtek. Egyelőre nem jött létre az üzlet, forrásaink egyöntetűen úgy tudják, hogy a hazai lánc vezetői nemet mondtak Mészárosnak.

Információikat a Coop Hungary Zrt. nem kívánta kommentálni. Megkérdezték Mészáros Lőrincet is, aki tömören úgy reagált: nem vásárolt semmit a Coop Zrt.-től, és nem is áll szándékában. Ugyanakkor nem cáfolta a korábbi tárgyalások tényét.