Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Budapesti Közlekedési (BKV)  Zrt. által kiírt nyílt tender eredménye a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A felhívásra 5 ajánlat érkezett, ezek közül a legdrágább 2 milliárd 352 millió, míg a legolcsóbb 1 milliárd 713 millió forint volt.

A Swietelsky a becsült 2 milliárd 195 millió forinthoz képest kicsivel alacsonyabb - 2 milliárd 74 milliós - ajánlatával nyert. Az értékelésnél a minőségi kritériumok és az ár egyaránt 50-50 súlyszámmal szerepelt. A szerződést a nyertessel a BKV október 7-én kötötte meg.

A feladat az M3-as metró felújításának mindhárom szakaszában ugyan az lesz: a pótló buszok zavartalan közlekedéséhez szükséges utak építése, a forgalomtechnikai jelek és eszközök kihelyezése, majd a rekonstrukció végén az eredeti állapotot kell visszaállítani.

A felhívásra 5 ajánlat érkezett. A nyertesen kívül ajánlatot tettek még a következők: CC M3 Konzorcium (Colas Út Zrt. és Colas Alterra Zrt.); "Vianova - TTD" közös ajánlattevők (Vianova 87 Zrt. és TTD Expert Zrt.); STR Metro konzorcium (STR Építő Kft., Strabag Sp. z o.o., SAT Útjavító Kft., OAT Kft.) illetve a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt.