Mi a helyzet a Raiffeisennél?

Meglepve tapasztaltuk, hogy a Raiffeisen ATM-rendszere nem működik. A pénzintézetnél kérdésünkre elmondták: épp ellenkezőleg, csak a saját rendszerük működik jól.
NAPI Online, 2008. november 17. hétfő, 12:43
Fotó:

Egymásnak ellentmondó tájékoztatások után a bank sajtóosztályán végül a következő információkat közölték a Napi Online kérdésére: tényleg akadozik a készpénz-kiadás, de ez a Raiffeisen-fiókokban található automatákat nem érinti, hiszen azokat az Euronet üzemelteti. A MasterCard kártyák jóváhagyási folyamata lelassult, a probléma elhárítására a két pénzintézet közös erőfeszítéseket tesz.

A munkatársunk által tapasztalt probléma - mondták a Raiffeisennél - egyedülálló eset volt. A banknál nem tudnak arról, hogy több Raiffeisen bankfiókban is szünetelt volna az ATM-es készpénz-felvétel.

A bank telefonos ügyfélszolgálatánál, valamint a munkatársunk által meglátogatott bankfiókban korábban kérdésünkre azt az információt közölték: a Raiffeisen Bank készpénzkiadó automatái nem működtek hétfőn dél körül, a probléma elhárításán dolgoznak, arról azonban nem tudtak információt közölni, mikorra állhat helyre a rend.

HOZZÁSZÓLÁSOK